Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Șefii ISU București – Ilfov vor pleca definitiv

București: Șefii ISU București – Ilfov vor pleca definitiv

DISTRIBUIȚI

Dacian Ciolos141325 – 25112015 – Premierul Dacian Cioloș a reacționat dur, imediat după ce șefii ISU București – Ilfov au fost suspendați din funcție după ce au apărut documente care arătau că știau despre evenimentele organizate în clubul Colectiv și a cerut ca aceștia să fie scoși din sistem.

”Aștept de la Raed Arafat un plan de reformă și restructurare a ISU, mai ales pe planul de prevenire. ISU București, pe planul de prevenire, fuseseră informați, dar în loc să facă un control, au trimis o hârtie. Cei demiși nu mai au ce căuta în ISU, nu doar în conducere. Nu au ce căuta în sistem acești oameni”, a spus Cioloș la începutul ședinței săptămânale de Guvern.

Premierul Guvernului României, Dacian Cioloș, a fost miercuri în vizită la Spitalul de Arși, acolo unde s-a întâlnit cu unele dintre persoanele internate în urma incendiului din clubul Colectiv. ”Am văzut câțiva dintre răniții de la Colectiv, mai ales dintre cei care încep să se recupereze, pentru că au trecut printr-o traumă mare, fizic, dar mai ales psihic. Am discutat cu domnul ministru al Sănătății și am căzut la un acord de a pregăti anul următor un program pentru arși, pentru a acționa corespunzător în astfel de situații. Urmează să decidem și rambursarea costurilor pentru cei care au fost internati, atat în țară, dar și în  UE și în afara sa. Dincolo de acest program urmează să decidem şi rambursarea costurilor cu cei deplasaţi în străinătate, iar Ministerul Muncii va veni cu un ajutor pentru însoţitorii care sunt trataţi în România”. Premierul a mai precizat că se dorește contruirea mai multor spitale, dar și dotarea celor construite deja. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.