Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucuresti: ”Standarde de calitate și de performanță”

Bucuresti: ”Standarde de calitate și de performanță”

DISTRIBUIȚI

 Universitatea Națională de Apărare ”Carol I” București141258 – 20112015 – Universitatea Națională de Apărare ”Carol I” București organizează seminarul cu tema ”Standarde de calitate și de performanță” din cadrul unui proiect european. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 21 noiembrie, la ora 10.30, în Aula Universității Naționale de Apărare ”Carol I” București.

În cadrul workshop-ului, studenții și masteranzii din grupul țintă al proiectului vor prezenta cele mai bune eseuri selectate în urma participării la concursul cu aceeași temă, realizate după participarea la activitățile din stagiul de practică și în care au propus un scenariu de îmbunătățire a performanței organizaționale în funcție de misiunea, scopurile și standardele organizației respective. Activitatea se va încheia prin înmânarea diplomelor pentru cele mai bune eseuri de către managerul de proiect.

 La eveniment vor participa studenții și masteranzii de la specializările Comunicare publică și interculturală în domeniul securității și apărării, Securitate și apărare, Managementul crizelor și conflictelor, Managementul resurselor apărării din Universitatea Națională de Apărare ”Carol I” București, de la alte universități bucureștene care au aplicat la acest proiect, precum și profesori ai Universității Naționale de Apărare ”Carol I”, în calitate de experți de coordonare a stagiului de practică și de consilieri pentru orientarea profesională din cadrul proiectului. – PROMPT MEDIA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.