Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Tratamentul pentru un rănit ars poate ajunge la un milion de...

București: Tratamentul pentru un rănit ars poate ajunge la un milion de euro !

DISTRIBUIȚI

victime-club-colectiv140848 – 02112015  –  Drama petrecută vineri noaptea în clubul Colectiv din Capitală a făcut 30 de morți și 146 de răniți. Tratamentele sunt extrem de costisitoare.

După cea mai mare tragedie a ultimilor ani din țara noastră, medicii din spitalele bucureștene se luptă să le salveze viața celor 146 de victime internate în stare gravă în urma incendiului devastator de la clubul Colectiv.

Pentru a veni în ajutorul victimelor dramei din clubul morții, premierul Victor Ponta a anunțat că așteaptă de la ministrul Sănătății, până la sfârșitul anului, un proiect de program de recuperare a răniților din clubul Colectiv.

”O să facem un program special. Va costa cât e nevoie. După ce ies din spital, după 2-3 luni, oamenii aceștia au nevoie de recuperare”, a afirmat premierul duminică la Palatul Victoria.

Acesta a afirmat că a aflat de la specialiștii convocați la Guvern, în cadrul unui grup de lucru, că tratamentul în cazul arsurilor foarte grave este foarte scump. Pentru un singur pacient costurile sunt cuprinse, pe perioada internării, între 500.000 și un milion de euro. – PROMPT MEDIA

 

foto:barja.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.