Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Calimente, pus să-și ceară scuze public

Calimente, pus să-și ceară scuze public

DISTRIBUIȚI

 Mihăiță Calimente140923 – 04112015  – Alina Gorghiu şi-a cerut scuze public pentru afirmațiile deputatului Mihăiţă Calimente, care a afirmat că dacă „strada” nu îi vrea nici pe liberali, „să-i voteze pe bulgari”. Aceasta a adăugat că și deputatul își va cere scuze public, lăsând să se înțeleagă că în caz contrar va fi sancționat.

„Vreau să-mi cer eu scuze public faţă de o declaraţie complet neinspirată a unuia dintre colegii noştri din Parlament. E vorba despre declaraţia lui Calimente. Când spun complet neinspirată e o etichetă foarte blândă. Credeţi-mă, în privat, discuţia va avea loc în cu totul şi cu totul alţi termeni. Vor veni şi scuzele domniei sale, dar faţă de opinia publică îmi cer eu scuze”, a declarat Alina Gorghiu. „Riscă să candideze în Bulgaria domnul Calimente”, a mai spus copreşedintele PNL.

Deputatul Calimente s-a conformat avertismentului primit pe linie de partid și și-a retras afirmațiile neinspirate: „Îmi cer scuze pentru declarațiile pe care le-am făcut astăzi în privința votului pe care l-ar putea acorda cei care au protestat față de tragedia de la Clubul Colectiv. În acest sens, îmi retrag afirmațiile făcute în cadrul unei emisiuni televizate și îi rog pe cei care s-au simțit lezați de acestea să-mi scuze comportamentul și să-mi accepte scuzele.” – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.