Acasă Sport Campioni de campioni

Campioni de campioni

DISTRIBUIȚI

Tecau - Rojer141260 – 23112015 –  Tenismanul român Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer au devenit, duminică, la Londra, prima pereche care câștigă Turneul Campionilor la dublu fără a pierde măcar un set, de la desfășurarea competiției în actualul sistem, din 1986.

Cei doi s-au impus cu 6 – 4, 6 – 3 în finala disputată împotriva tandemului Florin Mergea/Rohan Bopanna (România – India), la nici 24 de ore după ce și-au asigurat primul loc în Emirates ATP Doubles Team Rankings. Cei doi sunt primul cuplu care termină anul în fruntea ierarhiei, după șase sezoane consecutive reușite de gemenii americani Bob și Mike Bryan. Înaintea lor, Daniel Nestor și Nenad Zimonjic au fost cea mai bună pereche a anului, în 2008.

La Barclays ATP World Tour Finals, Tecău și Rojer au obținut victorii pe linie, încheind anul cu un bilanț de 48 de succese și 21 de înfrângeri. Cei doi au ajuns la 11 titluri împreună, dintre care trei anul acesta, inclusiv primul lor titlu de Mare Șlem, la Wimbledon (cu cuplul Jamie Murray/John Peers). –  PROMPT MEDIA

foto:sport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.