Acasă Sport Elveția: Larisa Iordache confirmă

Elveția: Larisa Iordache confirmă

DISTRIBUIȚI

Larisa Iordache140951 – 05112015  – Gimnasta Larisa Iordache a câștigat medalia de aur în cadrul Turneului Memorial ”Artur Gander” din Elveția, în timp ce Diana Bulimar a ieșit a treia, cucerind medalia de bronz, informează Prosport.

În concursul feminin la care au participat 11 gimnaste, Iordache a obținut un punctaj de 43,500 fapt ce urcat-o pe primul loc. Cealaltă româncă, Bulimar a avut o notă de 41,400 de puncte și a fost a treia. În competiția masculină, Marius Berbecar a încheiat concursul pe locul 11 din 12 participanți, gimnastul ucraienian Oleg Verniaiev ocupând prima poziție. Cei trei gimnaști s-au prezentat la concursul din Elveția, după ce au venit de la Campionatele Mondiale de la Glasgow, unde Larisa Iordache a câștigat medalia de bronz la individual-compus.

Marius Berbecar și Larisa Iordache vor mai participa în Elveția la un alt concurs, pe 8 noiembrie, în Cupa Elveției, unde se vor reîntâlni cu o parte din gimnaștii care au evoluat și la Campionatele Mondiale de la Glasgow. – PROMPT MEDIA

foto:adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.