Acasă Nord-Est Iasi Iași: Pedepse mai mari pentru violatorii din Vaslui

Iași: Pedepse mai mari pentru violatorii din Vaslui

DISTRIBUIȚI

 violatorii-din-vaslui141086– 12112015  –  Curtea de Apel Iași a decis, marți, majorarea pedepselor celor șapte violatori din Vaslui. Astfel, judecătorii au pronunțat sentința definitivă în dosarul tinerilor din localitatea Văleni, care au întreținut relații sexuale forțate cu o elevă navetistă. Hotărârea vine la exact un an de la violul care a șocat țara întreagă.

Conform deciziei judecătorilor Curții de Apel Iași, cea mai mare pedeapsă a primit-o Silviu Burda. Tânărul va sta în închisoare 10 ani, după ce inițial, acesta a fost condamnat la 8 ani și 4 luni de detenție. Ceilalți 6 violatori au primit pedepsele în fucție de cum au cooperat cu autoritățile. Astfel, cei care nu și-au recunoscut faptele au fost condamnați astfel: Paul Burlacu – 8 ani și 8 luni de închisoare, pedeapsa inițială fiind de 7 ani; Petrică Bolboceanu – 8 ani și 6 luni de detenție, pedeapsa inițală fiind de 7 ani și Silviu Avădanei – 8 ani de închisoare, după ce, inițial, acesta a primit 7 ani de temniță, potrivit Adevărul.

Violatorii care au recunoscut că au violat-o pe tânără au primit pedepse mai mici. Bogdan Ionuț Boicu – 6 ani și 6 luni de închisoare, pedeapsa inițială fiind de 5 ani și 8 luni; Alin Dumitru Rotaru – 6 ani și 4 luni, după ce în trecut a primit 5 ani și 8 luni de închisoare și Ioan Surleac – 6 ani, după ce inițial a primit 5 ani și 8 luni de detenție. Tinerii, cu vârste cuprinse între 19 și 28 de ani, au fost trimiși în judecată pentru viol în formă agravată și lipsire de libertate după ce au forțat o elevă, în vârstă de 18 ani, să întrețină relații sexuale în noatptea de 10 spre 11 noiembrie 2014. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.