Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: Ca de obicei, mulți vitezomani și euforici la sfârșit de săptămână

Ilfov: Ca de obicei, mulți vitezomani și euforici la sfârșit de săptămână

DISTRIBUIȚI

 vitezoman141275 – 23112015 –  În acest sfârșit de săptămână, în cadrul acțiunilor desfășurate, polițiștii au acționat pentru prevenirea încălcării legislaţiei care reglementează circulaţia pe drumurile publice, cu precădere pentru depistarea peroanelor care conduc sub influența băuturilor alcoolice și a celor care conduc cu viteză peste limita legală.

Polițiștii au depistat nouă persoane care conduceau autovehicule în timp ce se aflau sub influența băuturilor alcoolice, pe numele acestora fiind întocmite dosare penale. Totodată, 345 de persoane au fost sancționate contravențional pentru depășirea regimului legal de viteză, opt dintre aceștia fiind depistați în timp ce circulau cu o viteză de peste 50 de km/h față de limita legală, fiindu-le reținute permisele de conducere.

De asemenea polițiștii au depistat doi bărbați care conduceau autovehicule pe drumurile publice, fără a deține permis de conducere, iar pe autovehiculele conduse aveau montate numere false de înmatriculare. –  PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.