Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: Selecție pentru desemnarea operatorilor de calculator ai birourilor electorale ale secțiilor...

Ilfov: Selecție pentru desemnarea operatorilor de calculator ai birourilor electorale ale secțiilor de votare

DISTRIBUIȚI

aep141005 – 09112015  –  Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a început campania de recrutare a operatorilor de calculator ai secțiilor de votare, în baza normelor metodologice privind funcționarea Sistemului informatic de monitorizare a prezenței la vot și de prevenire a votului ilegal, selecția și desemnarea operatorilor de calculator ai birourilor electorale ale secțiilor de votare, aprobate prin Hotărârea AEP nr.9 din 28.10.2015 (publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 812 din data de 2 noiembrie 2015).

Persoanele interesate să devină operatori de calculator se pot adresa în acest sens birourilor județene ale Autorității, ale căror coordonate se găsesc la adresa de web http://www.roaep.ro/prezentare/filiala.

Precizăm că activitatea de operator de calculator este remunerată sub formă de indemnizație stabilită prin Hotărâre a Guvernului, se arată într-un comunicat remis publicației Viitorul Ilfovean.

Persoanele care doresc să participe la selecție trebuie să îndeplinească următoarele condiții: Să aibă cetăţenia română şi domiciliul în România, să cunoască limba română, scris şi vorbit, să aibă minimum 18 ani împliniţi, să aibă capacitate deplină de exerciţiu, să fi absolvit învățământul general obligatoriu și să aibă cunoștințe de bază în tehnologia informației, anunță AEP Ilfov. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.