Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti ANAF dă sfaturi și  prin Call Center

ANAF dă sfaturi și  prin Call Center

DISTRIBUIȚI

ANAF141650 – 15122015 –  Contribuabilii care au nevoie de îndrumare și asistență tehnică din partea ANAF pot apela serviciul Call-center, la numărul unic de telefon  031.403.91.60.

Se pot obține informații generale în domeniul fiscal și informații cu privire la aspecte în domeniul Tehnologiei Informației (IT).

Direcționarea apelanților se face prin selectarea tastelor în funcție de tipul de informație:

– tasta 1 – persoane fizice, asocieri și alte entități fără personalitate juridică – destinată îndrumării și asistenței în domeniul fiscal;

– tasta 2 – persoane juridice – destinată îndrumării și asistenței în domeniul fiscal;

– tasta 3 – persoane fizice și juridice – destinată asistenței în domeniul Tehnologiei Informației (IT).

Agenții Call-center oferă contribuabililor informaţii cu caracter general în legătură cu modul în care aceştia trebuie să procedeze pentru a beneficia de un drept fiscal sau pentru a se conforma unei obligaţii fiscale. Informațiile oferite contribuabililor prin intermediul Call-center-ului se referă la impozitele, taxele, contribuţiile sociale şi alte venituri bugetare administrate de ANAF.
Dacă problematica fiscală solicitată este complexă, contribuabilii vor fi îndrumați spre alte modalităţi de acordare a asistenţei: prin e-mail, în scris su direct la sediul organului fiscal.

De asemenea, pentru asistență IT (tasta 3), vor fi furnizate informații legate de  erori tehnice la completarea declarațiilor, la depunerea declarațiilor, la prezentarea certificatului, în vederea autentificării pe site-ul Agenției, la autentificarea în Spațiul Privat Virtual (SPV), la generarea cererilor și descărcarea mesajelor primite în SPV sau la accesarea oricărei secțiuni a site-ului ANAF. De asemenea, informațiile pot fi cerute și prin email  la adresa: admin.portal@mfinante.ro sau direct la sediul organului fiscal. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.