Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Bolojan, viitorul secretar general al PNL

București: Bolojan, viitorul secretar general al PNL

DISTRIBUIȚI

ILIE BOLOJAN - SECRETAR GENERAL - GUVERNPetrache și Flutur, prim-vicepreședinți – 141480 – 04122015 – Primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan, va deţine funcţia de secretar general PNL, ca urmare a unificării acestei funcţii care, de la începutul fuziunii, a fost împărţită între Gheorghe Flutur şi Marian Petrache, au declarat pentru Mediafax surse politice.

În prezent, atât Gheorghe Flutur, cât şi Marian Petrache şi-au păstrat funcţiile de secretar general pe care le deţineau înaintea funziunii, în PDL, respectiv PNL.

În PNL se doreşte, însă, accelerarea procesului de fuziune pentru eficientizarea structurilor de partid, iar acest lucru va face ca înainte de termenul prevăzut în protocolul de fuziune, depus la Tribunalul Bucureşti, funcţia de secretar general să se unifice şi să fie preluată de actualul primar al municipiului Oradea, Ilie Bolojan, care deţine şi funcţia de preşedinte al Asociaţie Municipiilor din România.

În urma unificării funcţiei care ar putea să fie de decisă la Consiliul Naţional din 11 decembrie şi a numirii lui Ilie Bolojan în funcţia de seccretar general al PNL, actualii secretari ai partidului Gheorghe Flutur şi Marian Petrache ar putea fi numiţi prim-vicepreşedinţi.

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu declara, la începutul săptămânii, că în partid se încearcă o ajustare şi o armonizarea a unor funcţii, în vederea asigurării unei conduceri mai eficiente în contextul alegerilor de anul viitor. – PROMPT MEDIA

foto:mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.