Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Consiliul Concurenței e de vină

București: Consiliul Concurenței e de vină

DISTRIBUIȚI

 tigari-fumatori141616 – 11122015 – Comisia pentru sănătate și familie a Camerei Deputaților a reexaminat proiectul de Lege privind modificarea şi completarea Legii nr.349/2002 pentru prevenirea şi combaterea efectelor consumului produselor din tutun (PLx 399/2011), retrimis de plenul Camerei Deputaților în ședința din data de 3 decembrie 2015.

Retrimiterea la Comisie, declară președintele acesteia, Florin Buicu, s-a datorat unui punct de vedere din partea Consiliului Concurenței, înaintat Camerei Deputaților după data întocmirii raportului de către Comisie. Membrii Comisiei au hotărât cu unanimitate de voturi, retragerea amendamentului care prevedea ”interzicerea afișării produselor din tutun în locurile obligatorii de trecere”, pentru a evita considerarea neconcurențială a prevederilor legale. Raportul cuprinde în amendamentele admise interzicerea completă a fumatului în toate spațiile închise, în spațiile închise de la locul de muncă, în locurile de joacă pentru copii, unități sanitare, precum și cele de învățământ, de stat și private.

Raportul suplimentar va fi înaintat spre dezbatere plenului Camerei Deputaților în cursul zilei de luni, 14 decembrie 2015. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.