Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Control judiciar și cauțiune de 1,5 milioane de lei pentru Piedone

București: Control judiciar și cauțiune de 1,5 milioane de lei pentru Piedone

DISTRIBUIȚI

piedone141733 – 18122015 – Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a corupției au dispus luarea măsurii controlului judiciar pe cauțiune, pentru o perioadă de 60 de zile față de Cristian Popescu Piedone, la data faptelor primar al Sectorului 4. cercetat pentru abuz în serviciu dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit și fals intelectual. Inculpatul va depune, în termen de 10 zile de la data emiterii prezentei ordonanțe, o cauțiune în valoare de 1.500.000 lei, care va fi consemnată pe numele inculpatului la dispoziția DNA.

Inculpatului i se atrage atenția că, în caz de încălcare cu rea-credință a obligațiilor care îi revin, măsura controlului judiciar pe cauțiune se poate înlocui cu măsura arestului la domiciliu sau măsura arestării preventive. De asemenea, s-a dispus instituirea sechestrului asigurător asupra unor bunuri aflate în proprietatea inculpatului și asupra unor sume de bani.

Măsura sechestrului asigurător a fost dispusă și față de bunuri și sume de bani aparținând inculpatelor Iofciu Aurelia, Ganea Luminița-Larisa, Moțoc Sandra-Ramona, la data faptelor funcționare în cadrul Primăriei al Sectorului 4 București. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.