Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Dezbatere post-factum?

București: Dezbatere post-factum?

DISTRIBUIȚI

 sedinta guvern 1141553 – 09122015 –  Guvernul a adoptat în ședința de astăzi proiectul bugetului de Stat pentru 2016 a fost aprobat în ședința de miercuri a Guvernului, a anunțat Dan Suciu, purtătorul de cuvânt al Executivului, potrivit Agerpres. Cu toate acestea, începând cu ora 14.00, Violeta Alexandru, ministru delegat pentru Consultare Publică și Dialog Social, va organiza la Camera Deputaților, o dezbatere cu reprezentanții societății civile privind proiectul de Buget pentru 2016.

Potrivit anunțului oficial, numărul celor care și-au manifestat interesul față de dezbatere este de 170 de persoane (73 de cetățeni, 13 reprezentanți ai instituțiilor publice și 84 de reprezentanți ai organizațiilor neguvernamentale sau firme), iar 123 de persoane doresc să participe direct la discuții.

Dezbaterea nu va fi transmisă în direct, ci, la începutul sunt alocate 5 minute pentru oportunități de imagine, iar la sfârșitul evenimentului participanții vor putea fi intervievați, mai anunță Guvernul. –  PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.