Acasă Politic București: Dragnea: Coaliția nu mai există

București: Dragnea: Coaliția nu mai există

DISTRIBUIȚI

Liviu Dragnea 141712 – 17122015 – Coaliția nu mai există pentru că nu mai există guvernul. ”Nu se mai poate vorbi despre o coaliție PSD-UNPR-ALDE pentru că nu mai există guvernul”, a susținut liderul PSD Liviu Dragnea. Acesta a mai precizat că a existat o colaborare între aceste partide și după demisia Guvernului Ponta, dar că, în ultimul timp, ALDE a ales să voteze altfel decât PSD și UNPR.

Dragnea s-a referit și la necesitatea de a fi mărit salariul minim pe economie de anul viitor, dar a susținut că aleșii locali ar trebui să aibă și ei pensii speciale. ”Am constat că decizia noastră de a investi guvernul Cioloș a fost bună pentru că obiectivele noastre au fost atinse: mărirea salariilor s-a întâmplat, creșterea punctului de pensie s-a întâmplat, proiectele în comunitățile locale sunt continuate. Le-am mulțumit colegilor pentru cum au acționat în Parlament și pentru că au reușit  să blocheze inițiativele unor parlamentari de la alte partide, care nu se susțineau și care puteau bulversa activitatea Ministerului Transportului, Ministerului Dezvoltării și activitatea altor ministere”, a susținut liderul PSD.

Dragnea a precizat că i se pare normal ca Executivul Cioloș să analizeze dacă se poate majora salariul minim pe economie, dat fiind că nu există o hotărâre a fostului guvern în acest sens.El a mai afirmat că această măsură este necesară deoarece există o mare discrepanță în privința repartiției veniturilor și pentru că afacerile nu vor fi afectate, dat fiind facilitățile fiscale ce urmează a intra în vigoare.

.Cea mai importantă concluzie a acestui raport este că gradul de ocupare al penitenciarelor este de 151%. – PROMPT MEDIA

foto:facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.