Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Fost director al AJOFM Buzău, incompatibil

București: Fost director al AJOFM Buzău, incompatibil

DISTRIBUIȚI

ani141702 – 17122015 – Agenția Națională de Integritate (ANI) a constatat existența indiciilor cu privire la posibila încălcare a regimului juridic al conflictului de interese în materie penală de către Adian Fumu, fost director executiv în cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Buzău (AJOFM), în perioada 1 noiembrie 2011  15 februarie 2013.

În perioada exercitării funcției, Fumu a fost responsabilul legal în cadrul a două proiecte europene în care AJOFM avea calitate de beneficiar de finanțare nerambursabilă. AJOFM Buzău a desfășurat activitățile celor două proiecte având ca partener principal S.C. Manager Consult S.R.L. (societate comercială cu care persoana evaluată s-a aflat în raporturi de muncă în perioada 2 decembrie 2010 – 1 noiembrie 2011).

Prin intermediul cererilor de rambursare aferente celor două proiecte, Fumu a avizat, depus și solicitat la plată decontarea sumei de 2.151.521,72 Lei, sumă care reprezintă cheltuieli declarate eligibile pe baza documentelor justificative depuse de către fiecare partener al proiectelor, printre care și S.C. Manager Consult S.R.L. (operator economic care l-a retribuit pe Fumu pentru activitățile desfășurate în cadrul proiectelor, în baza contractelor individuale de muncă încheiate cu acesta).

Prin depunerea acestor înscrisuri la Organismul Intermediar Regional POSDRU și, ulterior, prin decontarea cheltuielilor  declarate eligibile, în urma rambursării de către AM – POSDRU, Adrian Fumu a îndeplinit un act prin care a realizat un folos material direct către S.C. Manager Consult S.R.L. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.