Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Impactul noilor reglementări in achizitiile publice asupra mediului de afaceri

București: Impactul noilor reglementări in achizitiile publice asupra mediului de afaceri

DISTRIBUIȚI

investitii141473 – 04122015 – Modificarile legislatiei in domeniul achizitiilor publice si impactul acestora asupra mediului de afaceri vor face obiectul conferintei cu tema ”Reforma in achizitiile publice”, care va avea loc la 10 decembrie, la Bucuresti, Sala Brancusi, Romexpo, incepand cu orele 9.00.  Evenimentul  face parte din programul ”Parteneri pentru Dezvoltare” al cotidianului Curierul National si al confederatiei patronale UGIR si este sustinut de Asociatia Nationala a Municipiilor din Romania (AMR), Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri (FNTM), Asociatia Nationala a Specialistilor in Achizitii (ANSA) si Institutul pentru Politici Publice (IPP), fiind organizat cu sprijinul agentiei de relatii publice Concord Communication.

Vor participa in calitate de speakeri Beatrice Nanis – ANAP, Cristina Banu – ANAP, Catalin Popescu – CNSC, Irina Popovici – Deloitte Romania, Elena Tudose – IPP, Vlad Cercel – Tuca Zbarcea & Asociatii, Sorin Fusea – ANSA.

In cadrul evenimentului vor fi prezentate si dezbatute principalele modificari aduse de noile acte normative, contracte excluse de la aplicarea legislatiei in domeniul achizitiilor publice/concesiunilor, criterii privind eligibilitatea, criterii privind calificarea si criterii de atribuire, modificarea contractelor de achizitie publica/concesiune. De asemenea, se va discuta despre riscurile ce pot aparea in derularea procedurilor de achizitii publice, despre prevenirea,combaterea conflictelor de interese si fraudelor prin promovarea integritatii si a transparentei, dar si despre gestionarea riscurilor si prevenirea, respectiv combaterea coruptiei. O alta tema  supusa dezbaterii este legata de capacitatea sistemului de achizitii publice de a reglementa in mod eficient activitatea economica si raspunsul pietei.

Conferinta se adreseaza atat companiilor private cat si autoritatilor publice, pana acum fiind inscrisi reprezentanti ai companiilor din diverse domenii de activitate: finante, asigurari, IT, publicitate, constructii, utilitati, turism, juridic, consultanta,  dar si din primarii la nivel national. Inscrierile la conferinta sunt in desfasurare, data limita fiind 8 decembrie. Pentru mai multe detalii legate de tematica si acces la conferinta puteti accesa www.concordcom.ro – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.