Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Liberalii nu vor să aibă candidați traseiști

București: Liberalii nu vor să aibă candidați traseiști

DISTRIBUIȚI

 ghorghiu - blaga - rra141433 – 02122015 –  Comisia de unificare a PNL a stabilit miercuri zece criterii pe care candidații trebuie să le îndeplinească la alegerile locale și parlamentare de anul viitor. Candidații, printre altele, trebuie să nu fie traseiști politici, să nu se afle în incompatibilitate și conflict de interese, să nu aibă datorii la stat și probleme penale, a anunțat purtătorul de cuvânt al partidului, Ionuț Stroe.

Cele zece criterii completează statutul și vor fi transformate într-un proiect de hotărâre pe care Secretariatul General îl va trimite organizațiilor județene spre informare, urmând a fi adoptat prin decizia Consiliului Național al PNL la 11 decembrie.

Regulile și criteriile fixate vizează lustrația, traseismul politic, nepotismul, contractele și relația cu statul, falsul în declarații, stările de incompatibilitate și conflict de interese, eventualele atitudini discriminatorii, eventualele datorii pe care le au candidații la bugetul de stat, forme de plagiat și problemele penale. –  PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.