Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: PNL critică Guvernul

București: PNL critică Guvernul

DISTRIBUIȚI

 alina-gorghiu141771 – 22122015 ­- Liderul PNL Alina Gorghiu a criticat Guvernul Cioloș pentru că nu a avut niciun punct de vedere față de legea adoptată în Senat privind pensiile speciale pentru aleșii locali, informează Mediafax.

În opinia acesteia, secretarul de Stat prezent luni la şedinţă ar trebui să fie chemat de premierul Dacian Cioloș pentru a da explicații pentru lipsa unei poziții în raport cu acest subiect.

Ea a mai precizat că legea votată de senatori luni este ”realmente o bombă cu ceas” care poate arunca în aer toată analiza pe care a făcut-o guvernul acum o lună. ”Poate caută să afle domnul Cioloş despre ce a fost vorba. Surpriza mea extrem de neplăcută a fost să văd că un secretar de stat al unui guvern care public nu susţine aceste privilegii a fost pierdut în văzduh, nu a ştiut ce punct de vedere să aibă, a spus că guvernul nu şi-a lămurit punctul de vedere. (…)Nu a spus nici nu, nici da, ceea ce e complet deplasat. Mă întreb dacă mâine un secretar de Stat va fi chemat totuşi să explice de ce în intervalul acesta de timp n-a avut bunăvoinţa să-şi pregătească o frază (…) în care să se regăsească un refuz, o respingere a acestui proiect”, a susținut Gorghiu. Aceasta a mai afirmat că președintele Iohannis ar putea face o surpriză și întoarce acest proiect în Parlament.

Senatorii au adoptat, luni, proiectul de lege care prevede pensii speciale pentru aleșii locali. – PROMPT MEDIA

foto:mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.