Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Predoiu vrea să fie șef la București

București: Predoiu vrea să fie șef la București

DISTRIBUIȚI

 MINISTERUL JUSTITIEI - CONFERINTA141506 – 07122015 – Prim-vecepreședintele PNL Cătălin Predoiu a acceptat propunerea copreședinților PNL de a prelua interimar conducerea organizației PNL București. Această hotărâre a fost luată în contextul accelerării procesului de unificare a PNL și al reînoirii partidului în vederea alegerilor din anul 2016, informează Mediafax.

Anca Boagiu și Teodor Atanasiu sunt până în acest  moment la conducerea organizației PNL București, iar în urma preluării funcției de către prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu, conducerea filialei ar urma să devină monocefală.

Propunerea venită pentru Cătălin Predoiu din partea copreședinților partidului pentru a prelua șefia Partidului Național Liberal, ar urma să fie aprobată de Consiliul Național în data de 11 decembrie.

Oferta lui Predoiu a venit în contextul în care liberalii au decis cu puțin timp în urmă ca funcția de secretar general al PNL să se unească sub conducerea lui Ilie Bolojan, reprezentant al aripii PNL din noua formațiune. – PROMPT MEDIA

foto:vreaudreptate.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.