Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: PSD atenționează

București: PSD atenționează

DISTRIBUIȚI

dragnea - psd141512 – 08122015 – Proiectul de buget al Guvernului Cioloș este în mare parte construit pe cel lăsat de Cabinetul Ponta, iar PSD va depune doar amendamente importante care nu afectează neapărat sursele financiare.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a precizat că deputații partidului se vor uita cu atenție peste proiectul de buget, iar orice coleg care depune vreun amendament o va face doar după ce acesta va fi discutat în grupul parlamentar. Dragnea este de părere că singurul element care lipsește din proiectul de buget al Guvernului Ponta este studiul de impact cerut de ministrul Finanțelor pentru majorarea salariului minim pe economie.

PSD contestă decizia ministrului de Finanțe de a nu majora leafa minimă pe economie întrucât acesta este printre cele mai mici din Europa. Poate e bun un studiu de impact, dar să nu creadă Guvernul că noi o să acceptăm să se amâne sine die această decizie și trebuie să prezinte foarte clar care sunt criteriile care vor sta la baza acestui studiu, care este intervalul în care se va finaliza acest studiu, în așa fel încât cel mai târziu în primăvară să se ia această decizie, a atenționat Liviu Dragnea. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.