Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Reprezentanți ai mediului de afaceri, la Guvern

București: Reprezentanți ai mediului de afaceri, la Guvern

DISTRIBUIȚI

 ciolos - afaceri141610 – 11122015 – Vineri, 11 decembrie 2015, la sediul Guvernului României, a avut loc o primă întâlnire între premierul Dacian Cioloș, vicepremierul Costin Borc și reprezentanții Coaliției pentru Dezvoltarea României. Discuțiile au vizat o trecere în revistă a principalelor proiecte ale asociației din cursul acestui an, continuarea mecansimelor de lucru convenite cu fostul guvern și reevaluarea obiectivelor comune guvern – mediul de afaceri.

În urma întrevederii s-a convenit ca aceste întâlniri să continue cu regularitate, în grupurile de lucru comune constituite la nivelul ministerelor și aflate în coordonarea vicepremierului Costin Borc. De asemenea, în perioada următoare va fi stabilit un calendar de lucru comun, alături de obiective concrete.

Coaliția pentru Dezvoltarea României este o asociație a mediului de afaceri care cuprinde organizații importante de profil și care are drept scop constituriea unei platforme comune de dialog pentru îmbunătățirea mediului de afaceri românesc. – PROMPT MEDIA

foto:gov.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.