Acasă Nord-Est Iasi Iași: Un tânăr căutat în Republica Moldova a traversat înot râul Prut

Iași: Un tânăr căutat în Republica Moldova a traversat înot râul Prut

DISTRIBUIȚI

141579 – 10122015 – Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi au depistat şi reţinut un cetăţean moldovean, care a încercat să intre ilegal în România, traversand înot râul Prut, deoarece era autorul unor furturi pe teritoriul statului vecin.

În data de 8 decembrie a.c., în jurul orei 23.40, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere în zona de competenţă, au observat pe direcţia localităţii de frontieră Vulturi, o persoană de sex masculin, a cărei prezenţă li s-a părut suspectă.

Polițiștii de frontieră au aflat, cu sprijinul autorităţilor de frontieră din Rep. Moldova, că tânărul moldovean era căutat de autorităţile statului vecin. El a recunoscut că a trecut înot Prutul, cu intenţia de a intra ilegal în România, în vederea sustragerii de la urmărirea penală începută pe numele său ca urmare a săvârşirii unor furturi de electrocasnice pe teritoriul Rep.Moldova. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.