Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: Peste 1.500 de amenzi date de Poliția Rutieră Ilfov în cadrul...

Ilfov: Peste 1.500 de amenzi date de Poliția Rutieră Ilfov în cadrul acțiunilor SEATBELT și ALCOHOL

DISTRIBUIȚI

amenzi_politie_rutiera 141641 – 14122015 – În perioada 7 – 13 decembrie a.c., polițiști rutieri din Ilfov, sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul I.G.P.R., au desfășurat pe raza județului Ilfov, acțiunile Seatbelt – Alcohol pentru menținerea climatului de siguranță rutieră pe drumurile publice.

Acțiunile SEATBELT și ALCOHOL fac parte din planul de operațiuni al Organizației Poliției Rutiere din Europa (TISPOL) și au urmărit, în special, impunerea folosirii centurii de siguranță și a dispozitivelor de retenție omologate de către conducătorii auto și pasagerii aflați în autovehicule dar și pentru prevenirea evenimentelor rutiere cauzate de persoanele aflate sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor.

Polițiștii au controlat 1.825 de autovehicule și au aplicat 1.592 de sancțiuni contravenționale la Odonanța de Urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, în valoare de circa 334.000 de lei, dintre care 633 au fost aplicate șoferilor depistați la volan fără centura de siguranță iar 18 celor depistați la volan sub influența băuturilor alcoolice.

Totodată, polițișii au întocmit nouă dosare penale pe numele șoferilor depistați la volan cu o alcoolemie peste limita legală, fiind reținute 88 de permise de conducere și 38 de certificate de înmatriculare. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.