Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Rep. Moldova: Filat rămâne în arest

Rep. Moldova: Filat rămâne în arest

DISTRIBUIȚI

 EXTERNE_vlad_filat141599 – 11122015 – Fostul premier Vladimir Filat va rămâne în arest în următoarele 30 de zile. O decizie în acest sens a fost luată de către Judecătoria Buiucani, potrivit independent.md.

Astfel, la solicitarea procurorilor, judecătorul Mihail Diaconu a decis ca Filat să stea în arest până la 13 ianuarie 2016, respingând solicitarea avocaților, de a-l plasa pe fostul premier în arest la domiciliu.

Într-un mesaj transmis jurnaliștilor. Filat susține că este victima unui scenariu pus la cale de fostul său partener de coaliție, Vladimir Plahotniuc. ”Mă declar nevinovat. Este un dosar politic, având un scenariu diabolic bine gândit cu implicarea instituțiilor statului aflate sub control direct și personal al lui Vlad Plahotniuc. Până acum nu am văzut nicio probă concludentă care să justifice acuzarea. Cifra imensă de 250 de milioane de dolari este folosită special pentru a impresiona și influența opinia publică. Nicio dovadă nu a fost adusă și nici nu poate fi”, se arată în mesajul lui Filat transmis de avocatul său.

Vladimir Filat este acuzat de luare de mită și trafic de influență. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă 15 de de închisoare. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.