Acasă Centru Alba Alba: Scandalul legat de imnul național continuă

Alba: Scandalul legat de imnul național continuă

DISTRIBUIȚI

baschet142062 – 21012016  –  Deși imnul național s-a cântat și în weekend la meciurile din Liga Națională de Baschet, acest lucru nu s-a mai întîmplat miercuri seara la partida dintre CSU Alba Iulia și CSM Satu Mare, scor 113 – 37.

Potrivit gsp.ro, gazdele spun că au intenționat să îl pună, însă au fost întoarse din drum de comisarul partidei, Karoly Takacs din Târgu Mureș. ”Am respectat procedura, ne-am dus la comisarul partidei și l-am întrebat dacă putem pune imnul. La meciul din weekend am făcut la fel și s-a putut. De data aceasta, domnul comisar ne-a spus că ar fi mai bine să nu punem imnul, pentru a evita amenda discutată, între 2.500 și 5.000 lei, așa că ne-am conformat și nu l-am pus. Deocamdată e totul ambiguu, interpretabil”, a spus Bogdan Duma, președintele CSU Alba Iulia. .

Comisarul din partea FRB, Karoly Takacs, spune că a luat decizia deși nu este de acord cu ea: ”Așa e ordinul, așa facem. După mine, este o tâmpenie interzicerea imnului. Eu nu o înțeleg, e o decizie luată în pripă. Erau probleme și pentru mine, și pentru toată lumea, și pentru arbitri. Poate mă suspenda și pe mine, penaliza echipele. Da, a fost o măsură de siguranță”. –  PROMPT MEDIA

foto:gsp.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.