Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Atenție, Vanghelie zice că pune mâna pe carte și că se...

București: Atenție, Vanghelie zice că pune mâna pe carte și că se angajează!

DISTRIBUIȚI

VANGHELIE1142187 – 27012016  – La 27 ianuarie, la Tribunalul București, s-a desfășurat primul termen în procesul intentat lui Marian Vanghelie. Fostul primar a cerut judecătorilor limitarea controlului judiciar, întrucât a primit oferte de muncă de la câteva companii internaționale, dar vrea să meargă şi la cursurile facultăţii din Constanţa. De asemenea, Vanghelie i-a solicitat judecătorului să-i admită o altă modificare a controlului judiciar, aceea de a putea să meargă la Primăria Sectorului 5 pentru a-şi exercita functia de primar.

”Nu am cerut sa mi se ridice controlul judicat efectiv, ci o limitare, ori mi se dă posibilitatea de a mă ocupa de un domeniu, am câteva propuneri de la niște companii internationale. Printre altele sunt anul doi la facultate iî Constanta. Am invocat aceste două motive ca sa pot pur si simplu sa fac o activitate la care ma pricep. Si activitatea si banii. Sa o luam invers: banii şi activitatea”, a spus Vanghelie.

Vanghelie este acuzat că în perioada 2007 – 2015 a atribuit ilegal contracte pentru reabilitarea unor clădiri din Sectorul 5, cu o valoare de două miliarde de lei, pentru care a perceput un comision de 20%. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.