Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Cioloş a numit doi noi secretari de Stat

București: Cioloş a numit doi noi secretari de Stat

DISTRIBUIȚI

Dacian-Ciolos141829 – 06012016 – Prim-ministrul Dacian Cioloş i-a numit pe Adrian Baboi-Stroe şi pe Anca Magdalena Chiser în funcţia de secretar de Stat la Ministerul Justiţiei, respectiv Ministerul Economiei, Comerţului şi Relaţiilor cu Mediul de Afaceri.

Liviu Stancu a fost eliberat, la cerere, din funcţia de secretar de stat în Ministerul Justiţiei, iar în locul său a fost numit Adrian Baboi-Stroe. Acesta este expert în politici publice, având un masterat la London School of Economics and Political Science. Noul secretar de Stat a lucrat în cadrul unor ONG-uri și la Delegaţia Comisiei Europene în România.

Anca Magdalena Chiser a fost numită în funcţia de secretar de Stat la Ministerul Economiei, Comerţului şi Relaţiilor cu Mediul de Afaceri. Zece ani a fost consilier parlamentar în cadrul Comisiei pentru politică economică, reformă şi privatizare a Camerei Deputaţilor. În anii 2004 şi 2005 a urmat cursurile Colegiului Naţional de Apărare. Ea a mai lucrat ca expert în cadrul Administraţiei Prezidenţiale în perioada 2000 – 2004 şi a figurat pe lista candidaţilor PSD+PUR pentru un loc de deputat în 2004. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.