Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Mai pică și câte un hoț de buzunare în plasa polițiștilor

București: Mai pică și câte un hoț de buzunare în plasa polițiștilor

DISTRIBUIȚI

 furt141835 – 06012016 – Marți, 5 ianuarie a.c., polițiștii bucureșteni au prins un individ de 51 de ani, la scurt timp după ce acesta a furat un portofel din buzunarul gecii unui tânăr.

În jurul orei 16.45, Poliția Capitalei a fost sesizată de un tânăr în vârstă de 21 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în autobuzul 311 pe Strada Postăvarul din Sectorul 3, i-a fost furat portofelul din buzunarul gecii. Imediat, polițiștii Secției 13 s-au deplasat în locația indicată unde au luat legătura cu partea vătămată, iar în urma semnalmentelor oferite, au reușit, la scurt timp de la comiterea infracțiunii, identificarea și prinderea bănuitului, acesta fiind condus la sediul secției pentru verificări. Totodată, alături de portofelul furat, asupra individului au mai fost găsite două telefoane mobile.

În jurul orei 18.30, la sediul secției s-a prezentat un bărbat în vârstă de 76 de ani, care a sesizat faptul că în aceeasi zi, în urmă cu aproximativ două ore, în timp ce se afla în autobuzul 101 pe Bulevardul Nicolae Grigorescu, i-a fost sustras telefonul mobil. Astfel, i-au fost prezentate cele două telefoane găsite asupra bănuitului, ocazie cu care persoana vătămată a confirmat faptul că unul dintre acestea este al său. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, cu cel în cauză în stare de reținere, urmând a fi prezentat magistraților. – PROMPT MEDIA

foto;mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.