Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Muzeul Național de Istorie mulțumește MAE pentru ”Comorile României” de la...

București: Muzeul Național de Istorie mulțumește MAE pentru ”Comorile României” de la Beijing

DISTRIBUIȚI

 Expoziția ”Comorile României”141988 – 18012016  –  Muzeul Național de Istorie a României adresează sincere mulțumiri personalului Ministerului Afacerilor Externe implicat în organizarea expoziției-eveniment ”Comorile României”. Expoziția va fi găzduită la Muzeul Național al Chinei din Beijing în perioada 28 ianuarie – 8 mai 2016.

Valoarea colaborării dintre Ministerul Afacerilor Externe și Muzeul Național de Istorie a României a fost vizibilă pe întreg parcursul său: de la semnarea primelor documente oficiale ce transformau ideea acestui proiect expozițional în realitate, la desigilarea ultimelor cutii ce au transportat comorile noastre în capitala Republicii Populare Chineze. Avem convingerea neclintită că efortul nostru comun va fi încununat cu succes în momentul vernisajului expoziției, programat pentru data de 28 ianuarie 2016, precum și în etapa itinerării expoziției la Muzeul Provinciei Sichuan din Chengdu.

Remarcăm cu gratitudine rolul deosebit de important în pregătirea și materializarea acestui proiect unic în istoria muzeografiei românești pe care l-au avut echipa Ambasadei României în Republica Populară Chineză, cea a Ambasadei României în Emiratele Arabe Unite, precum și cea din Centrala Ministerului Afacerilor Externe de la București.

Mulțumirile se îndreaptă, și cu acest prilej, către toți cei implicați în organizarea expoziției ”Comorile României” pentru dăruirea și volumul de muncă impresionant depus, mai ales în condițiile foarte complicate din ultimele două luni. Colaborarea cu dumneavoastră este o experiență extraordinară, un mare câștig profesional și uman, se arată într-un comunicat remis www.promptmedia.ro– PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.