Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: O măsură normală

București: O măsură normală

DISTRIBUIȚI

Miu Nicolae Ciobanu.142211 – 28012016  –  Ministrul Afacerilor Interne, Petre Tobă, a înaintat Guvernului României propunerea de încetare a exercitării cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Caraș Severin de către Miu Nicolae Ciobanu.

Ciobanu, care a ocupat funcția din martie 2015, precizează joi, printr-un comunicat de presă, că începând cu data de 1 februarie, ”din respect față de Instituția Prefectului”, a solicitat ministrului Afacerilor Interne, Petre Tobă, aprobarea demisiei sale din funcție. El a mai precizat că nu dorește ca prin poziția și funcția ocupată să se interpreteze că poate fi influențată ancheta penală desfășurată de către DIICOT.

Prefectul judeţului Caraş-Severin a fost dus, miercuri, la sediul DIICOT Caraş-Severin, în urma celor peste 75 de percheziţii care au loc în 20 de judeţe, în dosarul de evaziune fiscală şi spălare de bani, în care prejudiciul se ridică la aproximativ 25 de milioane de lei. Acțiunea a vizat un dosar penal care are ca obiect un grup infracțional organizat constituit în județul Caraș-Severin, care ar fi cauzat bugetului de stat un prejudiciu de aproape 25 milioane lei. Ciobanu, înainte de a fi prefect, a fost șeful unei firme de pază. –  PROMPT MEDIA

foto:caon.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.