Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Om al străzii, din București, arestat la domiciliu!

București: Om al străzii, din București, arestat la domiciliu!

DISTRIBUIȚI

om al străzii141830 – 06012016 – Poliţiştii bucureşteni au avut parte, la începutul săptămânii de o surpriză de proporții. Un echipaj a găsit întâmplător un om al străzii care era de fapt…. arestat la domiciliu. Cum nu are locuinţă, ci stă pe străzi, bărbatul a fost dus la un adăpost pentru cei fără locuinţă. Până când poliţia va lua o decizie, tânărul suspectat de furt primeşte un tratament preferenţial. Stă singur în cameră şi primeşte mâncare caldă de trei ori pe zi.

Luni, un echipaj de poliţie din Bucureşti a observat un tânar ce părea suspect deoarece căra o butelie de gaz. Legitimat, bărbatul s-a dovedit a fi un personaj cercetat pentru furt şi care trebuia sa fie în arest la domiciliu. Dar cum, în realitate, domiciliul declarat era unul fictiv, bărbatul de 23 de ani a fost dus la Centrul de Servicii Sociale ”Sf. Ioan”.

”Are documente, dar este un om al străzii. Scrie o adresă pe buletin, dar e ultima lui adresă, unde a locuit. Apropiaţi nu are, nu are aparţinători. Îl putem ţine până când vorbim cu cei de la Poliţie şi o să spună ce vor să facă cu el în continuare. Deocamdată, pe perioada iernii şi apoi o să vedem ce putem să facem. Este o situaţie unică, este un caz mai special, cum aţi zis şi dumneavoastră, e prima dată când vedem un astfel de caz”, a spus Ionuţ Voicu, coordonatorul centrului, citat de Digi24.  Individul riscă arestul preventiv, pentru că a minţit în faţa instanţei cu privire la domiciliul său.  – PROMPT MEDIA

foto:stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.