Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: One World Romania, din nou la București

București: One World Romania, din nou la București

DISTRIBUIȚI

142152 – 26012016  –  Festivalul internațional de documentar și drepturile omului One World Romania revine în perioada 21 – 27 martie la București cu cea de-a noua ediție care va aduce în atenție 60 de filme documentare. Timp de o săptămână, în cele doar câteva săli de cinema rămase deschise în centrul Bucureștiului vor fi proiectate o serie de documentare interesante.

“Privim aceste 60 de documentare ca pe un flacon de capsule cinematografice în care spectatorii vor găsi tratament împotriva unor afecțiuni colective ale societății moderne. Sunt pastilele care îți ajută conștiința să iasă din amorțeală. Filmele One World Romania vă vor arăta simptomele traumatismelor suferite de lumea în care trăim, prin povești impresionante de pretutindeni. Iar după fiecare proiecție, vom vorbi despre aceste simptome, dar și despre cum putem lupta împotriva prejudecăților, despre cum putem crește vizibilitatea asupra încălcărilor unor drepturi fundamentale ale omului, cel mai adesea trecute cu vederea. Capsulele One World Romania se eliberează fără rețetă. Consumul în cantități mari provoacă un singur efect advers, întâlnit la 95% din cazuri – viața poate părea mult mai frumoasă în urma terapiei prin film,” se arată într-un comunicat al organizatorilor.

În fiecare an, festivalul One World Romania își propune ca prin filmele pe care le proiectează și prin evenimentele organizate în jurul acestor proiecții să prezinte subiectul drepturilor omului într-o manieră accesibilă pentru un public cât mai numeros. –  PROMPT MEDIA

foto:romanialibera.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.