Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Perchiziții la evazioniștii din construcții și pază

București: Perchiziții la evazioniștii din construcții și pază

DISTRIBUIȚI

perchezitii142065 – 21012016  –  Poliţiştii bucureşteni efectuează, joi dimineaţa, 67 de percheziţii în municipiul Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Giurgiu, Constanţa, Hunedoara şi Brăila şi pun în aplicare 41 de mandate de aducere, emise pe numele mai multor persoane bănuite de evaziune fiscală, spălarea banilor şi cesiuni fictive. Prejudiciul adus bugetului de stat în acest dosar este estimat la suma de 31.800.000 de lei.

Din datele şi probele administrate în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că bănuiţii, membri ai unui grup specializat în săvârşirea infracţiunilor menţionate, au desfăşurat activităţi ilicite în domeniul construcţiilor, protecţie şi pază şi comerţ cu textile, reuşind să recicleze suma de aproximativ 127.000.000 de lei, informează Poliția Capitalei. Persoanele implicate vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Sector 4.

La acţiune participă peste 180 de poliţişti din cadrul DGPMB, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii. –  PROMPT MEDIA

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.