Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Președintele Iohannis își exprimă convingerea că ”anul 2016 va consolida progresele...

București: Președintele Iohannis își exprimă convingerea că ”anul 2016 va consolida progresele înregistrate, în beneficiul cetăţenilor”

DISTRIBUIȚI

iohannis142174 – 27012016  – Președintele Klaus Iohannis apreciază că raportul MCV, întocmit de Comisia Europeană pentru anul 2015, confirmă, pentru al treilea an consecutiv, progresele înregistrate de România cu privire la reforma în sistemul judiciar şi lupta împotriva corupţiei.

”România se află pe o direcție ascendentă în îndeplinirea obiectivelor din cadrul MCV, angajamentul țării noastre pentru consolidarea statului de drept și independența justiției fiind unul ireversibil”, se arată într-un comunicat al Administrației Prezidențiale.

Iohannis constată că există, în prezent, o abordare convergentă la nivel european cu privire la progresele semnificative înregistrate de România în combaterea corupţiei. Aceste evaluări se regăsesc şi în raportul GRECO, publicat de Consiliul Europei la 22 ianuarie a.c.

”Preşedintele României susține cu aceeași hotărâre continuarea demersurilor în domeniul justiţiei şi combaterii corupţiei și își exprimă convingerea că anul 2016 va consolida progresele înregistrate, în beneficiul cetăţenilor”. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.