Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Regele Mihai și Regina Ana, sărbătoriți în Elveția

București: Regele Mihai și Regina Ana, sărbătoriți în Elveția

DISTRIBUIȚI

_DSC2033142126 – 25012016  –  De miercuri, 20 ianuarie, până luni, 25 ianuarie 2016, Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu sau aflat într-o vizită cu caracter privat în Elveția. Altețele Lor Regale au dorit să fie pentru câteva zile alături de Majestățile Lor Regele Mihai și Regina Ana, care nu au putut petrece sărbătoarea Crăciunului la Castelul Săvârșin, informează romaniaregala.ro.

Duminică, 24 ianuarie, însoțiți de membri ai personalului Casei Majestății Sale, precum și de prieteni de familie și de cunoștințe apropiate, Principesa Moștenitoare și Principele Radu au sărbătorit pe Majestatea Sa Regele la început de an. Reședința din Elveția a Majestăților Lor a devenit, pentru câteva momente, neîncăpătoare. Aflată pentru câteva zile la o clinică pentru teste medicale, Regina Ana a fost vizitată de Principesa Moștenitoare. Majestatea Sa a citit noutățile pe iPad. Regelui Mihai și Reginei Ana le-au fost aduse de la București și Săvârșin felicitările de Crăciun, scrisorile și cadourile pe care le-au primit cu ocazia sărbătorilor,informează Casa Regală.

Majestățile Lor mulțumesc tuturor celor care le-au adresat urări de Crăciun și de Anul Nou și le-au trimis dovada afecțiunii și respectului lor. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.