Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Senatul, de acord cu solicitarea DNA în cazul Oprea

București: Senatul, de acord cu solicitarea DNA în cazul Oprea

DISTRIBUIȚI

Gabriel-Oprea142188 – 27012016  – Președintele Senatului, Călin Poepscu – Tăriceanu, a declarat miercuri că Biroul Permanent a aprobat solicitarea DNA privind începerea urmăririi penale în cazuul fostului vicepremier Gabriel Oprea.

”Biroul a aprobat aceasta solicitare, am trimis-o la Comisia Juridica pentru intocmirea avizului. Stiu sigur ca, Comisia se intruneste marti, nu stiu sa va spun cand va prezenta Comisia avizul”, a declarat președintele Senatului.

Gabriel Oprea solicită senatorilor să voteze pentru ridicarea imunității parlamentare pentru a fi anchetat de DNA, considerându-se nevinovat față de acuzele care i se aduc.

După cum se știe, DNA îl acuză pe Oprea de săvârșirea a două infracțiuni de abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul în perioada în care a deținut funcția ministerială. Oprea a folosit, în 2015, 1.607 coloane oficiale, dublu față de prim-ministrul de atunci Victor Ponta și de patru ori mai mult față de cele folosite de președintele Klaus Iohannis. –  PROMPT MEDIA

foto:ziaruldeconstanta.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.