Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Solidaritate

București: Solidaritate

DISTRIBUIȚI

CNS “Cartel ALFA” se solidarizează cu colegii lor din Uniunea Teritorială ”Cartel ALFA” Maramureş pentru mişcările de protest şi acţiunile sindicale pe care le întreprind în urmatoarea perioadă.

Uniunea Teritorială ”Cartel ALFA” Maramureş va organiza o pichetare a Prefecturii Maramureş,  joi,  14 ianuarie 2015, între orele 11:00 – 12:00 ca urmare a faptului că solicitările sale nu au fost soluţionate în mod favorabil de către reprezentanţii guvernului. Principalele revendicări sunt întreruperea acordarii drepturilor salariale câştigate în instanţă de către asistenţii maternali conform OUG 71/2009 privind plata unor sume prevazute in titluri executorii avand ca obiect acordarea de drepturi salariale personalului din sectorul bugetar și pentru neacordarea creşterilor salariale de 25% tuturor asistenţilor personali, angajaţi ai primariilor; o parte din primariile din judeţ au acordat aceasta creştere conform O.U.G. 35/2015, iar o parte importantă nu doreşte punerea în practică a prevederilor legale; nesancţionarea individuală a primarilor care nu au aplicat prevederile legislative.

 CNS “Cartel ALFA” susţine revendicările tuturor lucrătorilor prin care se promovează: o politică de salarizare unitară, nediscriminatorie şi coerentă, rămane consecventă în sprijinirea luptei pentru apărarea drepturilor lucrătorilor şi salută fiecare demers democratic al lucrătorilor, membrii de sindicat. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.