Acasă Sud-Est Constanta Constanța: Băsescu, patru ani cu executare

Constanța: Băsescu, patru ani cu executare

DISTRIBUIȚI

mircea basescu141869 – 08012016 –  Mircea Băsescu a fost condamnat de Tribunalul Constanţa la patru ani de închisoare cu executare, în dosarul în care a fost judecat pentru trafic de influenţă, iar Marian Căpăţână, judecat pentru complicitate la trafic de influenţă, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare. Judecătorul a dispus şi confiscarea a 265.000 de euro de la cei doi. Decizia Tribunalului Constanţa nu este definitivă, putând fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.

Mircea Băsescu a fost judecat, alături de Marian Căpăţână, în dosarul privind mita pe care ar fi primit-o de la familia lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial. Cei doi au fost arestaţi preventiv după ce familia lui Bercea Mondial a făcut publice înregistrări realizate pe ascuns de fiul acestuia, care ar proba traficul de influenţă de care este acuzat fratele fostului preşedinte al ţării.

Pe parcursul procesului de la Tribunalul Constanţa, mai mulţi membri ai familiei Anghel, audiaţi ca martori, au spus că i-au dat lui Mircea Băsescu suma de 600.000 de euro, pentru ca acesta să intervină în favoarea lui Sandu Anghel. PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.