Acasă Externe Emblema de Onoare a Armatei României pentru Spitalul Militar “Regina Astrid”

Emblema de Onoare a Armatei României pentru Spitalul Militar “Regina Astrid”

DISTRIBUIȚI

OLYMPUS DIGITAL CAMERA142088 – 22012016  – Ministrul apărării naţionale, Mihnea Motoc, a vizitat joi, 21 ianuarie, pacienţii români grav răniţi în incendiul din clubul Colectiv, internaţi în Spitalul Militar “Regina Astrid” din Bruxelles.

Ministrul Mihnea Motoc i-a asigurat pe cetăţenii români aflaţi la tratament în Belgia de sprijinul Guvernului pe toată perioada internării în instituţia medicală a armatei belgiene, inclusiv al reprezentanţilor militari ai României la Bruxelles, în rezolvarea eventualelor probleme cu care s-ar putea confrunta.

Ministrul s-a întâlnit cu medicii şi conducerea spitalului care i-au prezentat o informare cu privire la evoluţia stării de sănătate şi stadiul procesului de recuperare al pacienţilor.

Cu această ocazie, ministrul român a conferit Spitalului Militar “Regina Astrid”, precum şi unor cadre medicale, Emblema de Onoare a Armatei României, cu însemn de pace, în semn de apreciere a modului în care au fost trataţi pacienţii români, supravieţuitori ai tragediei din 30 octombrie 2015. – PROMPT MEDIA

foto:mapn.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.