Acasă Externe Franța: Situația din Moldova, discutată în detaliu la Paris

Franța: Situația din Moldova, discutată în detaliu la Paris

DISTRIBUIȚI

ciolos - hollande142064 – 21012016  –  Premierul Dacian Cioloș a declarat miercuri, la Paris, la finalul întrevederii cu președintele francez, Francois Hollande, că printre subiectele abordate în cadrul discuției s-au numărat mirgația, situația din Republica Moldova, precum și cea din Ucraina.

”Am discutat despre cooperarea nostră la nivel european, despre migrație. România sprijină controlul la frontieră. Am discutat și despre situația internațională, despre politica de vecinătate din zona estică. Am avut un schimb de opinii și informații legate de modul în care evoluează lucrurile în Ucraina. Această zonă este una importantă pentru noi”, a spus șeful guvernului. ”Am discutat în detaliu despre situația din Republica Moldova. Sper că vom putea colabora nu doar în grupul de prietenie pentru Republica Moldova, dar și în proiecte de susținere a dezvoltării economice a Republicii Moldova. A fost o discuție foarte consistentă. Am reiterat domnului președinte invitația să viziteze România”, a mai spus Dacian Cioloș.

„Confirm că voi veni în România în acest an”, i-a răspuns preşedintele francez.

Dacian Cioloș se află într-o vizită oficială de două zile la Paris, la invitația președintelui François Hollande. Premierul a avut întrevederi cu preşedintele şi cu premierul francezi și urmează să se întâlnească cu reprezentanţi ai mediului de afaceri și ai comunităţii de români. –  PROMPT MEDIA

foto:gov.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.