Acasă Externe Germania: Nemții se organizează împotriva imigranților

Germania: Nemții se organizează împotriva imigranților

DISTRIBUIȚI

 islam_germania141895 – 11012016  – Tensiunile din Germania se amplifică, iar nemţii se organizează împotriva imigranţilor. Potrivit poliţiei germane, citate de mai multe publicaţii internaţionale, şase pakistanezi şi un sirian au fost atacaţi în gara din Koln, duminică, de un grup de 20 de persoane. Două persoane au fost spitalizate. Ulterior, un alt sirian a fost atacat de cinci persoane. A fost rănit uşor, dar nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Poliţia a comunicat că investighează dacă atacurile au fost motivate rasial şi dacă au avut legătură cu agresiunile sexuale din ajunul Anului Nou, când peste 500 de femei au fost agresate de imigranţi în Koln.

În cursul serii de luni, o manifestaţie împotriva refugiaţilor şi împotriva cancelarului german va fi organizată la Leipzig de ramura locală a mişcării islamofobe Pegida, după o adunare similară la Koln în cursul weekendului, marcată de ciocniri cu poliţia.

Cancelarul german Angela Merkel a propus, sâmbătă, o legislaţie mai dură în privinţa solicitanţilor de azil, după şirul de agresiuni sexuale şi furturi înregistrate în noaptea de Revelion în Koln, săvârşite, în mare parte, de imigranţii arabi. Aceştia ar urma să-şi piardă dreptul de şedere dacă sunt condamnaţi pentru infracţiuni, chiar şi cu suspendare.

Merkel a declarat că propunerea, care va fi discutată cu coaliţia şi va avea nevoie de aprobarea parlamentului, va ajuta Germania să deporteze rapid agresorii recidivişti.  – PROMPT MEDIA

foto:romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.