Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Gerul și zăpada creează haos în transporturi

Gerul și zăpada creează haos în transporturi

DISTRIBUIȚI

 tren-intarziari-anulari-zapada141816 – 05012016 – Din cauza zăpezii și a gerului, trenurile de călători circulă cu viteză redusă și ajung la destinație cu mari întârzieri, dar nu există anulări ale trenurilor, anunță CFR Călători. Potrivit reprezentanților companiei,  în stații și depouri se intervine constant pentru deszăpezire, garniturile de tren sunt verificate înainte de plecarea în cursă, iar pentru situații de urgență sunt pregătite locomotive Diesel de rezervă.

Reprezentanții CFR Călători precizează că în cazul defecțiunilor personalul de tren va redistribui călătorii în alte vagoane. Călătorii sunt sfătuiți ca înainte de a pleca la drumă să se informeze despre condițiile meteo și de traficpe ruta spre destinație. Cei care doresc să renunțe la călătorie vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor pentru parcursul neefectuat.

De asemenea, nicio cursă aeriană nu este anulată pe Aeroportul ”Henri Coandă” din cauza condițiilor meteo, dar unele zboruri pot înregistra întârzieri de aproximativ treizeci de minute la decolare, determinate de degivrarea aeronavelor, întârzieri care punctual pot ajunge la aproximativ o oră.

ANM a anunțat că în aproape toată țara va continuă să ningă și marți, stratul de zăpadă putând ajunge la 10 centimetri în Oltenia și Muntenia, iar în Dobrogea și în sud-estul Munteniei vor fi precipitatii mixte și se va depune polei. –  PROMPT MEDIA

foto:libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.