Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Peste 1.000 de persoane fără adăpost cazate în centrele de asistență socială...

Peste 1.000 de persoane fără adăpost cazate în centrele de asistență socială ale Primăriei Capitalei

DISTRIBUIȚI

centru141820 – 05012016 – Direcția de Asistență Socială a Municipiului București distribuie și în această seară, prin intermediul echipelor mobile, ceai, supă caldă și îmbrăcăminte groasă persoanelor fără adăpost care refuză cazarea în centrele sociale ale Municipalității. Acțiunea va începe la ora 22.00, în zona Gării de Nord.

Odată cu scăderea temperaturilor, Primăria Capitalei a intensificat acțiunile de identificare și adăpostire a oamenilor străzii, astfel încât aceștia să fie cazați în centrele sociale ale Municipalității.Noaptea trecut, Poliția Locală a transportat în centrele de protecție socială ale primăriei 28 de persoane găsite în stradă.

În acest moment, 600 de persoane fără adăpost sunt cazate în cele două centre ale municipalității,  508  în Complexul integrat de servicii sociale Theodor Pallady și alte 92 în centrul din Berceni.

Pentru eventuale probleme generate de îngheț sau ninsoare, Primăria Capitalei pune la dispoziție numerele de dispecerat 0800.800.868 si 021.9844, la care bucureștenii pot sesiza prezența pe stradă sau în scările blocurilor a unor persoane fără adăpost, pentru a fi preluate de Poliția Locală și transportate la centrele sociale. –  PROMPT MEDIA

foto:puterea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.