Acasă Politic Prahova: Dragnea despre propunerea PNL: ”La comune un tur, la orașe două...

Prahova: Dragnea despre propunerea PNL: ”La comune un tur, la orașe două tururi, la municipii trei tururi, la București câte sunt necesare până iese Bușoi”

DISTRIBUIȚI

dragnea142206 – 28012016  –  Peședintele PSD, Liviu Dragnea, a luat peste picior joi, la Sinaia, propunerea deputatului PNL Dan Motreanu privind organizarea alegerilor locale, din nou, în două tururi, în mediul urban, și într-un singur tur la comune, calificând-o drept o ”năstrușnicie” și a atenționat că ”riscăm foarte mult să aruncăm țara în aer”. ”La comune un tur, la orașe două tururi, la municipii trei tururi, la București câte sunt necesare până iese Bușoi”. ”Noi riscăm foarte mult să aruncăm țara în aer. România acum reprezintă o insulă de stabilitate apreciată de absolut toată lumea în zonă și pentru Primăria Capitalei, oamenii ăștia sunt în stare să tulbure această stabilitate care ne este foarte benefică”, a spus Dragnea la Sinaia, la ședința grupului PSD din Camera Deputaților.

Liviu Dragnea a mai spus recent că PSD ia în calcul boicotarea alegerilor locale dacă se va modifica legislatia electorala inainte de alegeri. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.