Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Soluția municipalității în cazul Teatrului Nottara: să se mute la Teatrul Elisabeta

Soluția municipalității în cazul Teatrului Nottara: să se mute la Teatrul Elisabeta

DISTRIBUIȚI

 teatrul Nottara141886 – 11012016 –  Spectacole ale Teatrului Nottara s-ar putea desfășura și în incinta Teatrului Elisabeta, instituție privată, cu care reprezentanții Direcției Cultură a Municipiului București au purtat discuții în vederea închirierii acestei locații, însă decizia finală aparține managementului Nottara, care trebuie să evalueze dacă locația  corespunde pentru desfășurarea spectacolelor, precizează Primăria Capitalei. Municipalitatea, prin Direcția de Cultură, a obținut acordul proprietarilor Teatrului Elisabeta pentru a pune la dispoziție sala de spectacole și își exprimă disponibilitatea de a sprijini conducerea Nottara pentru închirierea locației.

Clădirea ArCub din strada Batiștei nr 14 – imobil identificat de Primăria Capitalei ca alternativă pentru desfășurarea spectacolelor Teatrului Nottara – a fost încadrată în clasa I de risc seismic, conform unei noi expertize a imobilului realizate recent.

Conform noilor norme seismice, majoritatea clădirilor încadrate inițial în clasa II de risc seismic au fost incluse în clasa I de risc seismic. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.