Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Alte percheziții la evazioniști

București: Alte percheziții la evazioniști

DISTRIBUIȚI

diicot-perchezitii142700 – 25022016 –  Poliţiştii bucureşteni pun în aplicare, joi, cinci mandate de percheziţie în Bucureşti, Ilfov şi Giurgiu într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul comerţului cu materiale de construcţii, prejudiciul estimat fiind de două milioane de lei.

”Din datele şi probele administrate în cauză, rezultă presupunerea rezonabilă că bănuiţii, prin intermediul mai multor societăţi comerciale, au înregistrat documente fiscale privind achiziţii fictive, în scopul sustragerii de la plata obligaţiilor fiscale”, informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB), postat joi pe site-ul instituţiei.

Persoanele vizate urmează a fi audiate la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii din cadrul Poliţiei Sectorului 6.

Acţiunea se desfăşoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti şi beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.