Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Contiună audierile în dosarul FRF – Buftea

București: Contiună audierile în dosarul FRF – Buftea

DISTRIBUIȚI

stefan-stana142721 – 25022016 –  Ștefan Stana, reprezentantul cluburilor de Liga a 2-a în Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal, s-a prezentat joi dimineață la sediul DIICOT, acesta fiind audiat în calitate de martor în dosarul legat de deturnarea unor bani primiți de FRF de la FIFA pentru construirea bazei sportive de la Buftea.

Audierile vor continua cu Jeno Szasz, Daniel Robe și Dumitru Costin, foști membri ai Comitetului Executiv al FRF Jeno Szasz, Daniel Robe și Dumitru Costin.

Au fost audiați pâmă acum fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal Dumitru Dragomir; Marian Rusen, președintele clubului Juventus Colentina; Patrițiu Abrudan, fost arbitru FIFA și fost vicepreședinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), în prezent observator din partea CCA; Cornel Șfaițer, președintele clubului FC Botoșani.

Potrivit unor surse judiciare, în perioada 2010 – 2012, s-a constituit un grup infracțional organizat prin care s-a urmărit însușirea sumei de peste un milion de euro, bani proveniți din finanțarea FRF de către FIFA, care au fost supuși unui proces de reciclare, fiind efectuate transferuri succesive prin conturile mai multor persoane juridice și fizice. Infracțiunile vizate de acest dosar sunt de constituire a unui grup infracțional organizat, delapidare și spălare de bani. –  PROMPT MEDIA

foto:sptfm.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.