Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Încă 143 de persoane depistate cu ședere ilegală în România

București: Încă 143 de persoane depistate cu ședere ilegală în România

DISTRIBUIȚI

sedere ilegală142768 – 29022016 –  Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări în baza mecanismului de cooperare integrată pentru combaterea şederi ilegale şi a traficului de migranţi au desfăşurat, la nivel naţional, activităţi specifice cu scopul menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă în rândul comunităţii noastre.

Astfel, în perioada 1- 26 februarie, au fost efectuate 158 de acţiuni şi controale, atât cu forţe proprii cât şi în cooperare cu structuri având atribuţii în domeniul ordinii şi siguranţei publice, pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale a cetăţenilor străini la nivel naţional. În cadrul acţiunilor, 143 de persoane au fost depistate în situaţii ilegale, cei mai mulţi în Bucureşti şi pe raza de competenţă a judeţelor Iași, Ilfov şi Mehedinți. Dintre aceştia, 34 au întrunit condiţiile necesare prelungirii dreptului de şedere, pentru 89 au fost dispuse măsuri de părăsire a teritoriului României, iar pentru 20 s-au dispus alte măsuri.

Pentru 36 de persoane, au fost organizate misiuni de îndepărtare de pe teritoriul României sub escortă. Poliţiştii au aplicat 588 de sancţiuni contravenţionale cu avertisment şi amendă în valoare totală de 195.075 lei, cetăţenilor străini care nu au respectat legislaţia în domeniul migraţiei. –  PROMPT MEDIA

foto:botosaneanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.