Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Isar, martor

București: Isar, martor

DISTRIBUIȚI

 Lucian Isar142427 – 10022016 –  Lucian Isar, fost ministru delegat pentru Mediul de Afaceri în primul Cabinet condus de Victor Ponta, s-a prezentat miercuri dimineaţă la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Isar, soţul Alinei Gorhgiu, co-preşedintele Partidului Naţional Liberal, nu a făcut declaraţii la intrarea în sediul instituţiei. Bancherul a fost chemat la audieri în calitate de martor într-un dosar de corupţie.

Lucian Isar a ocupat, începând cu 2006, funcţiile de vicepreşedinte şi Head of Trading Unit la Citibank, iar apoi pe cele de director executiv al Departamentului de Pieţe Globale al Bancpost, precum şi de membru al Comitetului Executiv al aceleaşi bănci, iar, mai apoi, vicepreşedinte până în noiembrie 2008.

În mai 2012, a fost propus de premierul Victor Ponta pentru funcţia de ministru delegat pentru mediul de afaceri, în cadrul Ministerului Economiei. A rezistat în fotoliul ministerial numai patru luni. A renunţat la funcţie după un conflict cu Ponta. În prezent, este consilier la Banca Feroviară. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.